knubbsäl

min underbara och otroligt romantiska pojkvän har just gett mig ett nytt smeknamn, knubbsäl. han är alltid lika romantisk ;) han har också fått för sig att knubbsälar ofta blir burna så nu lever jag en knubbsäls liv i daniels famn.

nu är klockan 22.10 och jag säger godnatt! vill för en gångs skull gå och lägga mig tidigt så jag är ordentlig utvilad för en hel dags ekonomi och företags lärande imorgon. 

    


förkyld

vaknade upp av att jag inte kunde andas imorse på grund av att jag var så himla förkyld. konstigt att det kan förändras så över en natt :) känns som det börjar bli en vana med att jag tillbringar mina helger som sjuk. skulle gå och köpa nässpray men någon hade kommit på den briljanta idén med att sätta en 18års gräns på det, men daniels mamma är så söt som fixade det! nu kan jag iallfall andas klokt igen. nu återstår det bara att huvudvärken, rinnsnuvan och hostningarna försvinner. :)

har tillbringat min dag tillsammans med mtv. har varit taking the stage weekend på tv, riktigt bra program! det är från en konstskola där det är elever som sjunger, dansar osv och så får man se deras uppträdande, lektioner och några av elevernas liv. mycket drama, men det är väl det som gör ett program så fängslande. :) har precis tittat klart en film på kanal 5, waterboy med adam sandler i huvudrollen. haha riktigt bra :) rekommenderas till er som inte har sett den!


VILKEN SNÖGUBBE TYCKER NI ÄR FINAST? RÖSTA!

Tävling linda och mig pågår.











i miss you

jag har precis chattat litegrann med världens mest saknade vän, julia ivarsson. ♥ det var mysigt att höra om hur hon har det därnere. tråkigt nog så är hon en liten otursfågel! jag saknar henne, mycket mer än jag trodde. känner mig jättedeppig, så mycket saknar jag henne :( men ändå är jag glad att hon tog möjligheten att vara med om det äventyret! har nu skaffat skype, om det gick som det skulle. skall bara fixa fram miken, och sen skall det nog gå! :)

nu skall jag bege mig till sängen och titta på how I met your mother. puss!

:D :D :D

IDAG ÄR DET EXAKT 100 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER 18 ÅR!

hjärtat är en intressant muskel

nu har jag även skrivit klart NK B uppgiften. skulle skriva ett a-4 om hjärtats funktion (sånt man inte riktigt visste). blev lite mera än ett a-4, men jag hoppas att det går bra ändå. nu skall bara karl och linda godkänna det som jag har skrivit ihop :) när man väl sätter sig in i hjärtats funktion och dess olika delar, så blir det lätt fruktansvärt rörigt. det går dit via det, och ut dit via det där. men intressant är det :)

grabbarna visade mig just detta klipp. tyckte att det faktist var väldigt roligt, så därför lägger jag ut det här så ni också kan få skratta åt det! :)


aj!

nu är sprutan tagen och jag har bara ett ord att säga: aj! :( det var inte skönt, det gjorde ont att ta den och det gör fortfarande ont i min arm. sköterskan var knäpp, hon hade inte städat och hade inte koll på någonting alls. när jag gick ut därifrån fick jag sitta kvar i väntrummet i cirka 20 minuter, för jag kunde börja må dåligt och reagera konstig på sprutan, så det var lugnande och roligt att sitta kvar där. som tur var kom pappsen förbi och gjorde mig sällskap på vägen hem :) skönt med en promenad i detta härliga väder! tvingar nog ut min älskling på en långpromenad ikväll :) tycker det är så mysigt.

nu skall jag äta frukost och dricka en eller två koppar kaffe. 11.50 bär det av till skolan :) pusss!

våren är på väg :)

blev äntligen färdig med min företagsrapport igår, och jag blev väldigt nöjd över mitt arbete. fick ihop cirka två sidor :) duktig duktig!

jag drömde en ganska konstig dröm inatt. jag drömde att natta ringbom blev gravid nere i chile, och hon hade inte  pengar till att försörja sig själv. och vips, under de där tre månanderna kom ju den lille ungen ut! och det var jättesorgligt, för som sagt. ont om pengar! sedan, när du kom hem till sverige igen stod natta, jag och zabina och kollade på broschar inne i en konstig affär, och natta brast ihop i tårar! hennes bebis var ungefär 1 år nu, och hon hade fortfarande inte berättat det för sina föräldrar, det var därför hon blev så ledsen. så vi tog kontakt med hennes föräldrar och dom tog det bra. sen minns jag inget mer..

idag skall jag vaccineras, lite nervös och ont i magen har jag faktist. skall gå bort om cirka en halvtimma, hu hu. syrran åkte precis till skolen, så gick upp lite tidigare för att göra henne sällskap när hon äter frukost :) var underbart att vakna idag med solen i ansiktet! ser ut att vara riktigt fint väder idag, ser framemot att gå ut faktist :D hörde att fåglarna kvittrade utanför mitt fönster, mysigt är det allt. nu skall jag fixa till mig litegrann, framför allt klä på mig lite finare kläder.

godnatt på er

klockan börjar nu närma sig elva och jag tänkte skriva godnatt. har försökt sett en film, American ganster, men jag gav upp efter en halvtimme. förstod i stort sett ingenting av filmen, vem som var vad och vem som var god och ond. förvirrande film!

imorgon är jag ledig. skall egentligen på ett studiebesök men det fixas någon gång i veckan. kommer förmodligen att ta en rejäl städning på min lediga tid och överraska min älskling med ett fint och städat rum. men som sagt, godnatt på er och hoppas ni har haft en bra söndag!

hjälp mi!

jag har fått reda på att jag skall vara brudtärna på min systers bröllop i sommar, är så himla glad över det! :D jag försöker hitta en fin, enkel röd klänning men det är inte så lätt! dock så är det inte bråttom ännu, men vill ändå börja leta i tid. så, om ni letar runt på internet och hittar en fin röd klänning som är passande på ett bröllop, säg till mig! :)

solen är underbar

sitter här tillsammans med min kaffikopp och roar mig med olika spel. har suttit ute på balkongen idag med solen skinande rätt i ansiktet och njutit av att våren är på väg! det är också härligt att se gräs på olika ställen, var ett tag sedan. jag hoppas nu att vädret håller i sig så att det snart blir en ordentlig vår så man kan spela lite tennis och fotboll! :)

skall nu bege mig till sängen där jag finner min älskade pojkvän. vi satt just och diskuterade att vi varit tillsammans över 2 år, tiden går så fort! underbara fina år har det varit :) och längre kommer det också att bli. om en liten stund skall vi titta en film med Adam Sandler (the wedding singer), brukar ofta tycka om filmerna han medverkat i.


Jag älskar di!



Började just tycka om denna låt



Timbaland ft. Katy Perry
" If we ever meet again "

målat av mig och malva :)

jag har suttit och målat en fantasifull katt på paint med malva (adams söta lillesyster!) och eftersom resultatet blev jättegulligt så hade jag tänkt lägga ut den här och dela med mig utav denna konst! den ligger nu som daniels bakgrunds bild, och han tyckte den var jättefin så den kommer behållas hihi :)




haha saant! :)

Vad har du om du har två kulor i handen?
- En mans fullständiga uppmärksamhet.

tsunami utav trolldeg

idag har vi lekt med trolldeg i stort sett hela dagen på geografi, kul att variera undervisningen. jag och linda visade hur en tsunami utlöses genom degen, ganska imponerande va? jag menar, försök själva att göra det och så visar det sig ganska fort att det är väldigt svårt! :) linda fick ett snyggt foto på sin mobil av vårat verk, kanske kan fixa över den till min mobil imorgon och visa den här? vi visade också hur kontinentalplattor flyttar sig och följder utav det, dukti dukti!

nu skall jag fortsätta att sjunga falskt till calle kristiansson, he's the king!


                                         

är skitkasspå att lägga ut bilder, så här kommer två bilder ifrån halloween!


städning och tvättning!

känns som jag har massor att göra idag! skall först och främst ner på coop och ta foto till visumet, orkar egentligen inte gå ner på stan men det måste göras om jag skall resa iväg! sen så är det städning av både rum och kök :/ inte så lockande, samtidigt skall jag också hinna tvätta några tvättar. förhoppningsvis hinner jag och daniel belöna oss med ett bad ikväll. :)  så, skulle bara skriva ett snabbt "hej" för nu måste jag sätta igång. puss

tänk, att jag visste det

så, nu har det som jag väntat på hela vinter hänt.
jag har fått maginfluensan.

RSS 2.0