endast ett dygn kvar

sitter i stan nu, och har så himla tråkigt. söndagar är aldrig roliga. fast har haft natalie och julia här och fikat med kaffi, muffins och mandariner. det var väldigt mysigt! fick oss ett par härliga skratt

imorgonnatt kommer min älskling hem igen! :D tre veckor har gått så himla fort. har märkt att jag har varit lite hängig nu de senaste dagarna, saknaden börjar bli för stor för mig nu. men nu är det endast ett dygn kvar tills vi ses :) tror det blir lite paketöppning imorgon natt, eftersom daniel har fyllt 18 år för några dagar sen hihi. längtar så myckeeeeeet efter honom!!!

nu skall jag leta efter den försvunna fjärrkontrollen. hej då!

creedence!!

godmorgon! tvingade mig ur sängen för en timme sedan för att försöka plugga lite, hade gärna legat kvar där någon timme till.. tänkte faktiskt börja använda min blogg som loggbok till vårt UF-företag, när jag inte har min loggbok tillgänglig och ändå sitter uppkopplad på internet. har precis gjort en kopp te med mitt goda rabarber och grädd te, och i mina högtalare spelar creedence. jag måste säga att jag är lite förälskad i det bandet. :) vilket mamsen retar mig lite för. skall bränna en creedence skiva till mamma och pappa, så vi får lyssna på bra musik istället för de uttjatade dansbands skivorna ;)


        

så, åter till min loggbok då. det jag hade tänkt göra idag är:
♦ göra vår affärsidé, så vi kan sätta in den skriftligt i pärmen.
♦ skriva ner ansvarsroller, som vi även där kan sätta in skriftligt i pärmen. tänkte skriva den lite mer utförligt än vad vi har gjort, eftersom det är för mycket slarv och skoj i det som har blivit gjort.


min helg

gårdagen: igår bestämde jag, julia och natta att vi behövde få i oss lite alkohol och det fick vi! satt i en lokal och spelade lite spel, mestadels charader på alla sätt vi kunde komma på. sedan ville vi ut och röra på oss, fastnade på en parkbänk vid en park, där vi satt och pratade i minst en och en halvtimma. var väldigt kallt men väldigt mysigt, var dock lite krasslig i halsen och näsan imorse. sedan bar det av till donken, en klassiker. vi behövde värme, och lite gott och onyttigt käk. däremot så går lillen (natta) på någon diet, så hon beställde en sallad klockan 02:00 som fyllekäk. kan tala om att då fick jag och julia oss ett gott skratt! ;) därefter avslutades kvällen och vi begav oss hem. hade en riktigt supertrevlig kväll med mina tjejer! ♥

ikväll: ikväll har jag varit ute på stora torget och upplevt kulturnatten. först gick vi till ett mysigt musik café, där även emerich roth befann sig. oväntat men väldigt coolt! ;) lämnade det efter kaffikoppen tog slut, för det var väldigt fullt med människor där och vi fick inte riktigt ta del av underhållningen. vi tog en sväng till domkyrkan och tittade på en slags dans. jag vet inte riktigt vad jag har för kommentar till det, förstod iallafall inte baktanken med dansen. väldigt speciellt och segt var det. sen hittade vi en countrygrupp på stora torget, underbart! det var värt att stå och frysa för den musiken:) som avslutning gick vi till nunnan och lyssnade på reagge, bob marley-låtarna var en stor favorit hos bandet. var otroligt bra stämning, bra musik och jag hade en väldigt bra sällskap. skulle egentligen på en "spökvandring", men det blev lite för kallt och jag känner att jag vill kunna sova inatt ;)

saknar min daniel så otroligt mycket, är så tomt utan min lilla buse! men det är ungefär bara en vecka kvar, och det kan jag överleva :) som sagt, jag är positivt inställd till att vi är ifrån varandra. vi inser väl inte det själva, men det är faktiskt bra att vara ifrån varandra lite då och då. tänker bara på hur fint det blir när han kommer hem igen:) längtar efter att höra historier om Indien, och vad daniel har upplevt. spännande! :)

nu behöver jag en värmande kopp te, fryser och skakar fortfarande haha. godnatt på er!

RSS 2.0