återigen, grattis robin!

Tänkte skriva några rader om festen i fredags. Var på gråbo och firade Robin, var jättemysigt att få fira honom och träffa människor som man inte sett på länge. Stort tack till Julia och Sabatini som gjorde min kväll lite extra trevlig. :o) Men under någon stund på den kvällen vändes allt. Det slöt med att jag gick hem arg, vädigt rädd och orolig. Det ena dåliga efter det ena hände men men, det var kul så länge som det varade iallafall. :o)

Tänkte också lägga upp en bild, men det verkar inte som att bloggen vill det just nu så får se om den kommer upp senare. Nu ska jag lägga mig och titta filip&fredrik tillsammans med min älskling.


linda söderlund..


jag saknar dig, två dagar utan dig är alldeles för mycket!


ont i kroppen

Volleybollsturneringen var riktigt kul, men inte dagen efter. Föll hårt så har väldigt ont i rumpen och sträckte min vad så jag haltar fram så gott det går. Och eftersom jag inte tränat på ett tag så slog träningsvärken på stort. Hu, men det är det man får ta! :)

På tal om att jag inte tränat på länge, hur blir det med vårt kära hemse lag? Någon som vet? Är nyfiken på om det blir inomhus eller inte, hade varit skoj och spelat lite fotboll igen!


Augustana - Sweet and low


a really good day

  • Gratis frukost i skolan
  • Känner knappt längre av biverkningarna från vaccinsprutan
  • Volleybollturnering
  • Gick väldigt bra på betygssamtalet
  • Min älskling har varit extra söt mot mig idag!
  • ...och nu kom daniel hem med godis till mig


           Min dag kunde inte bli så mycket bättre än så här ♥




det är sant.

       " det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan 
    anta, ingen rädsla som du inte kan övervinna, oavsett hur omöjligt det ibland kan verka "

kom och tänka på det idag, om hur många utmaningar och rädslor jag kommit över, även fast det verkat vara något jag aldrig skulle kunna göra. det är kul att överraska sig själv och visa att man är starkare än man trott. man blir glav utav det.


Dags för nytt!

Känner att jag inte orkade med min blogg, så har därför raderat allt och tänkte börja om på nytt. Men det orkar jag inte just för tillfället, så låter det vara som det är. Fixning av bloggen kommer efter hand!

RSS 2.0