..

det sägs att tjejer är knepiga men jag säger tvärtom,
det är killar som är svåra att förstå sig på.


i'm back :)

har inte skrivit på ett tag, och det ligger en tanke bakom. har hänt så mycket negativt och jobbiga saker i mitt liv just nu och ville inte tråka ut bloggen med dessa bekymmer, så mina bekymmer och tråkigheter håller jag kvar på mina egna axlar.

sitter i lägenheten helt själv nu, ganska tråkigt och ensamt. ringde till min älskling nu och bad han skynda sig hem :) funderar på att överraska honom lite och bjuda honom på en max hamburgar-dejt. sitter och lyssnar på james blund - i really want you. vilken underbar låt! :) han är duktig, de flesta av hans låtar är riktigt fina.


nu är mitt kaffi klart! mumsigt :) som avslut på inlägget tänkte jag bara skriva att jag håller tummarna för "chile gänget" om att ni åker iväg iallafall, vore tråkigt för er om ni inte gjorde det. skall försöka få sno en stund av julias dag imorgon och ta en fika.

krya på dig älskade mor!

 


:D :D :D

haha! jag är trött trött trött, och extremt flummig
just nu. så gissa vem jag skall busa med?

.....DANIEL LIND!

Två vänninor ute på en tjejkväll..

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården. När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-Dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Statistik om kroppen:

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen
- Människans hårstrå kan hålla 3kg vikt
- Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3
- Lårbenet är lika hårt som cement
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens
- På varje fot har vi runt tusen miljarder olika bakterier
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen
- Vi använder 300 olika muskler bara för att hålla balansen när vi står


Kvinnor har redan läst färdig detta

Männen tittar fortfarande på sin tumme

baka baka :)

igår kväll så bakade jag en kladdkaka till min älskling, och nu så hade jag tänkt göra den fin :) eftersom det är alla hjärtans dag så måste det ju vara hjärtan! skall också baka baguetter med budskap, tyckte att det var så fint och charmigt! så min älskade pojk får en god frukost och en mycket god efterrätt :) dags att börja pyssla igen!


annie hjärta daniel


kärleken är en lyckokänsla
som kan bo i hjärtat hela långa livet.

tack för en riktigt trevlig kväll!

jag hade så jäkla kul igår! tack skall ni ha :) en bra stämning igenom hela kvällen tillsammans med spel, alkohol och trevligt folk. jag och zabina begav oss därifrån cirka klockan tre, och var väl hemma kort efter det. och kvällen slutade inte att vara rolig där! helt otippat är camilla i lägenheten :) så det blev matlagning runt klockan fyra (väldigt gott vill jag påpeka!), köttbullar, ägg och mackaroner! gick i sängs runt 06:00, och vilken tid det tog att somna, tror inte jag somnade förrens klockan sju eller något.


nåja, vi kom upp klockan nio för att åka till hemse iallafall :D där spelade hansa - ibk visby. gissa vilka som vann? hansa!! det är alltid lika roligt att se stadslag förlora. det var kul att se innebandy, väldigt intressant! blir nog flera gånger :)

imorgon är det en annan sport som gäller: basket! visby ladies - solna skall spela (FRI ENTRÉ!!!). skall gå dit och heja på visby, för det kommer dom verkligen att behöva! imorgon är det också alla hjärtans dag. ringde min älskling nu och han sa att jag inte fick komma in till stan för tidigt imorgon för att han skall "fixa" olika grejer först. så söt han är! dessvärre kan jag inte köpa en liten söt present till honom eftersom jag är extremt fattig nu, så jag sitter och kollar på olika recept på "alla hjärtans dags kakor". förhoppningsvis hittar jag något som är gott, och enkelt att fixa ihop. för min daniel, är den största lille gottegrisen jag vet. :) ♥ som sagt, skall leta runt lite nu! säg till om ni hittar eller har ett gott och bra recept :D


jag hatar mardrömmar :(

har drömt en och samma mardröm inatt, vaknade upp tidigt och var väldigt nerstämd. jag kan tyvärr inte skriva om den, eftersom den är väldigt personlig och den kan lika bra bli sann inom den närmaste veckan. mardrömmen kommer ifrån händelsen som uppstod nu i veckan, en händelse som jag var så besviken, arg(!) och väldigt orolig över. Och om den här mardrömmen blir sann, så vet jag inte vad jag ska ta mig till. i drömmen blev jag arg och så otroligt ledsen, för att starka löften bröts. hu! det är läskigt när man drömmer drömmar som lika bra kunde vara sanna. hoppas på att det dyker upp en fin dröm i natt :)


och jo tjejer! hur skall vi göra i helgen? ska vi hitta på något innan ni kilar? jag vill, och jag vet att ni också vill :) dock så saknas ett ställe vi kan hålla till på. help help!

har varit ute och busat med woffe nyligen, han är ju då den sötaste hund jag vet :) en riktig buse! han ligger här tätt intill mig nu och myser! nu ska jag fortsätta att äta ur min godispåse, och hoppas på att cops snart slutar. (dåligt dåligt dåligt program!) och innan jag avslutar detta inlägg så vill jag bara nämna att jag tycker linda är riktigt söjt.

ha det fint, pusss! ♥

swebuss swebuss swebuss.....

skärpning! idag kom bussen cirka en halvtimme för sent när den skulle hämta upp oss från skolan (vill påpeka att det inte är första gången), så att runt kvart över 3 började vi åka ifrån klintehamn när vi slutade klockan halv tre. på grund av den missen så missade vi bussen ut hit till väskinde, där voffe väntar och behöver rastas. väldigt irriterad! hade vi fått åka med den första bussen hade vi inte missat den, vilket vi sa till busschaffören. "vi måste åka med denna för att hinna" men nej, två styckna fick inte plats på en halvfull buss..

ligger iallafall just nu i sängen tillsammans med världens sötaste hund, voffe! :) vi har nu varit ute och busat lite. om en stund kommer robin och rebecka hit, trevligt trevligt :)

nu skall jag vara duktig och låna helenas träningscykel! lite motion behöver jag allt.. ha det fint!

snabb uppdatering!

  • r2d2 är inte riktigt klar, men nästan. han är fin :)
    och den 19 februari skall han glänsa i en konsert!
  • lägenheten har haft en brand idag, och det verkar som
    att det inte var en liten en. (fina brännmärken)
  • skall vara hundvakt med min älskling i väskinde
    tills på torsdag, mysigt mysigt! voffe kommer vara min! :D
  • jag saknar min familj jättemycket
  • jag vill festa med mina bästaste och finaste vänner

städat och fint! :)

idag har vi alla hjälpts åt i köket, eller när vi började så var vi allihopa iallfall. känns skönt när det är fint och städat!

ikväll blir det basket igen! var ju så himla kul att se visby ladies spöa luleå häromdagen! :) skall nog dock läsa på lite om basket regler. blir foul och straffar hela tiden, och jag fattar ingenting. men det var kul ändå :)

nu ska jag gå och titta på när grabbarna spelar fifa. puss

basket!

skolan har varit ganska seg idag, har inte orkat gjort så mycket så har för det mesta bara försökt att fly ifrån lektionen. försov mig i morse också, ingen rolig start på dagen alls. men har varit kul att umgås med min älskade vän, linda ♥

har även varit och införskaffat mig lite grejer idag:
  • hårspray. man vet aldrig när det behövs?
  • puder + sån där "sminkkudde". haha vad heter det förresten?
  • och lite mat! :)

skall strax kila iväg och titta på visby ladies, ganska oväntat va? har tittat på en basketmatch i mitt liv och det var när jag gick i sexan typ, och jag minns att det var det tråkigaste jag gjort i mitt liv :) men förhoppnigsvis blir det kul nu! :)



men jo, vi lottar om vem som är bäst på fotboll...?

varit obs cup i helgen, och det gick faktist väldigt bra :) vi var för en gångs skull verkligen med i matchen och kämpade som tusan! alla gruppmatcher slutade 0-0, och så har någon människa med för mycket makt kommit på den briljanta regeln att vi skall lotta ut första, andra och tredje platsen. sportslig eller hur? DOM LOTTADE!!!!!!!!!!! vi var exakt lika duktiga som dom andra, och vi kämpade ta mi fan ännu mera än vad de andra lagen gjorde pga av att vi var färre och så av en slump hamnar vi på tredje plats, och dom som var lika bra som vi var hamnade på första och andra plats. det är ju rättvist.... ella? helt plötslig av en liten papperslapp var vi ute ur spelet, och slogs om femte-sjätte plasterna när de andra slogs om bättre platser? är riktigt besviken.

så en stor fet jävla diss till gotlands fotbollsförbund eller vem fan som har kommit på det. ge oss en rättvis och sportslig kamp. och jo, innan jag glömmer det.. diskriminera damfotbollen, det är ju inte lika mycket värt som herrfotboll, såklart? en herrgrupp hade tydligen hamnade i exakt samma läge som vi gjorde. och vet ni va? dom fick en extra match och därefter straffar. det är alltid så! lägg mindre tid, pengar och energi på damfotbollen, för det är helt okeeej?

RSS 2.0