börjar bli nervös....

idag är det torsdag, och på söndag spelar vi. börjar bli jättenervös, har ont i magen och kommer förmodligen inte sova bra i natt heller :( hu! att spela inomhus för publik, i den största hallen dessutom, är inte min grej. förhoppningsvis går det bra.............


nu ska jag titta american pie och hoppas att jag somnar.

linda är knasig

en alldeles perfekt rubrik va? sitter på rast i skolan, och otroligt nog så gick bussarna idag. en liten besvikelse dock, hade gärnat legat hemma och sovit. håller på och borrar i vår r2d2, börjar bli lite ont om tid nu så jobba jobba är det som gäller! men, haha.. tänker ta en extra lång rast och spela yatzy, och möjligtvis dricka en kopp kaffi.

hejdå! :)


en mammagris är jag allt. :)

sitter hemma i hemse idag :) var ett tag sen, och får alltid hemlängtan efter cirka en vecka. det är alltid lika roligt att komma hem och få träffa min fina familj :) nu börjar jag tycka att det är dags för fika, så skall gå och sätta på kaffi och leta efter något gott.

sitter och tittar på mitt tennisrack, ge mig sommar! för, jag vill spela. jag vill spela nu! jag vill spela utomhus, i shorts och ett linne så jag kan bli brun samtidigt. snön har varit här alldeles för länge nu. smält bort, och låt våren komma! :)

aj aj, mitt huvud..

hu, min huvudvärk håller på att ta kål på mi! haft konstant huvudvärk i en vecka nu, känns inge bra alls och förkyldningen älskar mig, för den vill inte släppa taget om mig. förhoppningsvid är jag pigg och kry till helgen, för då skall vi köra järnet!

känns bra inför laget, verkar vara ett starkt lag och förhoppningsvis får vi bevisa det också. fick reda på tiderna idag. första matchen är 07:21 och andra är 08:03, på en LÖRDAGSmorgon. men, för att se det positiva i det hela så har andra värre tider, som t ex klockan 3 på natten. ser fram emot att få spela!

i helgen blir det också födelsedagsfirande för min pojkväns mormor och jag hoppas också på att det blir något glas med någon alkoholig dryck med några vänner. nu skall jag gå och lägga mig, och be min pojk massera min onda rygg. godnatt på er!


bild taget på halloween. en av men in black och en nörd. passande!


detta inlägg är till dig, linda.

innan jag går och lägger mig så måste jag skriva om hur mycket jag tycker om min bästa vän, linda söderlund. ikväll så har du varit underbar mot mig och fått mig att må bra, trots att vi är fem mil ifrån varandra. du har verkligen stöttat mig och det är jag tacksom för, för det behövde jag. ingen förstår mig lika bra som du hjärtat. ♥ vill också påminna dig om hur glad jag är över att du finns i mitt liv. du kommer alltid vara min bästa vän, vilket du varit i väldigt många år. ingen är lika bra som du. :) jag älskar dig stumpi!


städa städa städa.. om det ändå vore roligt :)

tänkte bara skriva här att nu skall jag städa, och vika en massa kläder. anledningen till att jag skriver det är för att jag hoppas att någon kan kommentera att jag är jätteduktig som gör de. :) så gör mig inte besviken nu!

puss

obs cup! nu har jag sagt att jag skall vara med. sen så, så får vi se hur det går..


tummen upp,eller tummen ner?

 

bad boys med alexander burke. vad tycks? vissa verkar gilla den väldigt mycket,
andra tål den inte. själv får jag nog säga att den är "halvbra" (:


man kan bli galen på smågrejer

har i stort sett hela dagen suttit med en skruvmejsel i handen idag, och fan! inte var det klart när vi gick hem heller. skulle skruva fast en grej i ett hjul, och det ena skulle passa med det ena osv, pilligt var det. men imorgon fixar vi det! :)

tv fungerar inte här, så vet inte riktigt vad jag skall hitta på. hade längtat att komma hem och lägga mig framför tvn och göra absolut ingenting alls. nu skall jag göra lite mage/rump övningar, bara för att ha något att göra så imorgon kommer jag garanterat ha träningsvärk :) skriver förmodligen senare! puss


nu skall jag bli frisk!

har varit lite smått sjuk nu de senaste dagarna, så sjukanmälde mig från skolan igår & har varit ledig idag. skönt skönt! robin har varit här en liten stund nu, och peppad mig att träna lite, så vi har gjort magövningar tillsammans nu. känner mig duktig, även fast jag inte ens gjorde dubbelt så mycket som honom. hihi:)

imorgon tänker jag faktist palla mig till skolan, och sätta mig in i vårat projekt vi har i skolan. vi skall bygga en r2d2, som tydligen är med i star wars, vilket jag inte hade en aning om eftersom att jag aldrig någonsin har sett på det. men iallafall, vi skall bygga en sån. kan lägga ut en bild på hur slutresultatet blir när den är färdig :)

nu skall jag lägga mig i sängen bredvid daniel, och titta på dukes of hazzard. var tydligen en annan som jag inte hade sett. hoppas på att den är värd att spendera tid på. natti natti på er! :)

hittade en väldigt rolig bild. ser ni mitt blåmärke? är en kass bild, men man ser det iallfall. hoppas du läser detta linda, eftersom det var du som gav mig det....... min bästa bästaste vän! hon körde på mig med en sån där "truck" man har i affären och flyttar pallar med. gjorde svinont skall ni veta :)


väldigt trevlig kväll

kvällen var kanon enligt mig! har tittat film, haft det trevligt & bara tagit det chill. nu skall jag gå och lägga mig bredvid min älskade fina pojkvän. natti natti! ♥


knäppisar

kom precis ur duschen, sköntttt! var ett jävla liv här igår kväll, hur orkar tjejer vara så galna och jobbiga? det är ju inte så kul att bli stämplad som idioter som inte kan bete sig. nåja, jag orkar inte lägga energi på att tänka på det mera.

ikväll skall vi bort till Ludde och titta film, och dricka lite. bestämde mig för att vara lite modig, och köpte Califonia white istället för allt annat som man brukar dricka. men den kan nog vara god :) är det inte så gott, så finns alltid sockerdricka till hands. hoppas på en rolig kväll!

fikabild

hittade en bild ifrån när vi var hos min bror i södertälje. här satt vi och
fikade i taxinge, och hade det jätttrevligt. saknar er tre så mycket :)


godnatt på er

nu tänkte jag faktist gå och lägga mi! filmen var bra, men hade nog inte sett den själv om det inte var för att daniel så gärna ville se den :) fick just reda på att vi blir 4 styckna som skall sova i våran säng i natt, lite tråkigt att inte få sova ensam med min älskling men det är smällar man får ta :)

godnatt ♥

kolla hennes blogg :)

tänkte rekommendera en väns blogg, eftersom hon säljer kläder för mycket billigt pris. :)

zabbwo.blogg.se

hjälp mi :)

imorgon hade jag tänkt lägga till en ipod på min blogg igen. tar sin lilla tid att göra en, så får se när jag får tid imorgon. har ni några förslag på låtar som jag kan ha med?

nu blir det fredags mys med min pojk, skall titta på filmen Control (eller, vad den hette?)
ha en bra kväll allihopa♥


:D :D :D

JAG GICK GODKÄNT I MATTE B-KURSEN!

*

" En del människor är för trötta för att ge dig ett leende. Ge dom ett av dina,
eftersom ingen behöver ett leende så mycket som den som inte har något att ge..
"



gårdagens projekt

igår lödade vi loss, och fast grejer. en sån där penna kan ha temperaturen 150°C till 450°C  , och jag brände mig så klart på den :( pek fingret, och brände ett litet hål i långfingret. aj aj! är så himla klantig ibland..

sen när vi lärt oss löda lite bättre, fick vi börja med små projekt. vi började att    göra en motor med en på/av knapp, samt så satt vi dit en liten lampa :) vi skall    återutbygga den, och göra en notordriven "sudd-penna".  skall se om jag kan      lägga upp ett videoinlägg på den senare :)





nu skall jag gå och väcka syrran. hej! :)

paradise hotel, tummen upp eller tummen ner?

nu skall jag ge paradise hotel en chans. jag tycker det är värdelöst, fånigt och jag fattar inte vad det går ut på, men jag skall släppa dom fördomarna och titta på ett avsnitt innan jag somnar för natten.


aj, det är en ny dag imorgon också och man ville ju vara så pigg som möjligt.
så god natt på er! :)

typiskt..

satt och skrev ett långt inlägg om min dag, och klantigt nog så glömde jag att spara. :( så jag orkar inte skriva om, jag tänkte ta det kort i små punkter istället :) sen så får ni använda fantasin.

  • en två bent papprobot, som jag döpte till lipton.
  • transistorer, relä, motstånd.
  • yatzy.
  • har nu ett plåster på fingret sen förmiddagen.
  • linda & catrin förklarar dagen mycket också.

hahaha

när vi satt på eftermiddagen idag och hade det så himla tråkigt, så roade vi oss så gott vi kunde med google! haha och vi hittade en sån fin/ful(?) bild som jag måste visa.

den har sin charm


back to school

tillbaka till skolan imorgon då. känns bra :) roligt att träffa alla igen, + att vi ska ha robot i 4 veckor och det är en liten och skön klass :) imorgon skall vi börja att bygga en två-ben robot som skall klara av att gå i trappor osv. kan bli väldigt intressant, dock så verkar det svårt.

nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med min chipspåse och titta på filmen Click. många säger att den är kass, men jag gillar det faktist :) gäller att lägga sig tidigt ikväll också, så man orkar gå upp klockan halv sju imorgon bitti.

igår firade vi 2 år + en månad. jag älskar verkligen dig :)

papero

skoldagen var inte så dum, trots allt! (förutom att kliva upp halv 7) vi började med våra IV-val, och jag har valt robot tillsammans med daniel och adam. idag tittade vi mest på youtube-klipp om robotar och filmen I.Robot, intressant faktist :) så jag ser fram emot de här närmaste fyra veckorna.

snart bär det av hem till Ludde för en filmkväll, kan bli mysigt men jag har alltid för stora förväntningar på hur kvällar skall bli så ikväll kör jag på inga förväntningar av kvällen alls. nu måste jag kila, hej!




papero


grattis jacob! :o)

idag fyller söta lilla jacob 16 år, daniels lillebror för er som inte vet :) så om en timme går bussen ut till väskinde. blir nog en mysig dag :) och vi alla hoppas på att jacob får en riktigt bra födelsedag.

ikväll vet jag inte vad som händer, snacket har gått om en filmkväll men det visar sig.

avatar

för en gångs skull är jag vaken och inte daniel, känns lite annorlunda. filmen avatar var skitbra igår. vi satt på första raden så det blev en stor inlevelse i filmen. helt klart värd att se :)

nu ska jag gå och lägga mig bredvid min älskling igen. hej

avatar på bio ikväll

skall på bio med ett par trevliga människor för att fira adams födelsedag :) på duken visas avatar, har hört att den skall vara riktigt bra men det visar sig! skall iallafall bli riktigt kul :)


nyttigt eller onyttigt?

sitter här och funderar på att gå till affärn, men vet dock inte vad jag ska handla. antingen smör, ägg & macka och få något gott och nyttigt i magen, eller skall jag handla gurka & dipp? det låter ju förjäkla gott! :o) så det får bli en överraskning om vad det blir, brukar alltid ändra mig när jag väl står i affären.

nu ska jag prata lite med robin innan han kilar bort till bussen, hej!

jag älskar rea!

har varit ute på stan och kollat rean på MQ, riktigt nice. 50% på en stor del av sortimentet. själv så köpte jag ingenting, men daniel hittade tre väldigt fina tröjor. eftersom dom är silverklubbmedlemmar så fick dom gå in en timme före alla andra, tur det eftersom allt var väldigt urplockat efter vi gått därifrån.

sen blev det en smaskig hamburgare på donken till frukost, och sen bar det av till daniels mormor. drack lite kaffi där, pratade och tog det lugnt. nu är vi tillbaka i lägenheten och nu har då alla vaknat efter adams första krogrunda igår! grattis igen adam :)

falling in love again

 

är lite smågrinig idag, vet inte riktigt varför. är helt ensam också, så sitter och lyssnar
på en av mina favoritlåtar och hoppas på att mitt humör skall börja gå uppåt.


jul/nyår

oj oj oj, här har jag inte uppdaterat på väldigt länge! har inte haft tiden och har inte heller orkat för den delen. är fortfarande mycket besviken över nyår, hade alldeles för stora förväntningar och trodde det skulle bli en oförglömlig kväll. iställlet så blev det bara en massa bråk, och en stor del av kvällen var tråkig. som tur var, var jag omringad av fina människor som gjorde att nyår inte blev alltför misslyckad. gott nytt 2010 på er alla förresten!

sen måste jag också skriva om julen, för min jul har varit toppen! har fått jättefina julklappar och så har mina syskon varit hemma. jättemysigt! synd att det bara är jul en gång om året

RSS 2.0