vädret överraskar

från världens oväder med åska & blixtrar, till några regniga kalla dagar och nu detta fantastiska väder. låg faktist i sängen och frös imorse, och nu klarar man inte av att sitta på balkongen mer än tio minuter utan att bli helt svettig. :o) får hoppas att värmen håller i sig ett tag! eller, bara det är fint väder på kubb vm! vill helst inte springa runt onykter på en lerig campingplats på kubb vm, eller framför allt inte spela kubb ner det regnar. håller iallafall tummarna på att det blir en fin och solig helg då! börjar närma sig, är mindre än två veckor kvar till gotlands höjdar helg. skall ha så kul nu när jag har ett lag tillsammans med mina fina vänner.

på tal om kubb så skall jag tjata på grabbsen att vi skall ut och spela lite nu när solen lyser. får se hur det går att slita dom från datorerna.. :o) ha det så bra!


Free Fallin'


det bästa känslan är att vara så kär som jag är

jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, jag känner mig så kär idag. som om ingenting kan gå fel och ingenting kan få bort mitt leende från mina läppar! hade en mysig morgon med min daniel, med många kramar och en riktigt god tallrik med bolognes. nej men idag är min dag perfekt. idag känns det som all tyngd från mina axlar har släppt, och alla problem har ramlat av. har insett att man orkar inte gå och bära på andras problem och bekymmer varje dag, man behöver ledigt från det också. :o) och idag vill jag bara gå och le, och vara superkär i min daniel! ♥

har laddat ner alla säsonger av sex and the city. kom på den briljanta idén att ladda ner dom, istället för att sitta och vänta på två program klockan elva varje kväll. dessutom är det bra underhållning när daniel jobbar sent! :o) såg hela första säsongen igår kväll, och är inne på avsnitt nummer 7 på andra säsongen. helt klart ett av mina favoritprogram! nu skall jag börja på nummer 8 och vänta på att min älskling skall komma hem, förhoppningsvis tidigt ikväll. :o) ha det så bra!


en gammal puss-bild på oss, vi får bättra oss och ta några nya ♥

 


all summer long - kid rock

har spenderat mina senaste dagar i hemse hos min familj, varit väldigt trevligt! en av de bästa sakerna är nog mammas mat, ingenting smakar lika bra som det hon lagar. mumsigt är det! :o) men nu är jag tillbaka i stan igen, eftersom jag hade tandläkare tid igår. är ensam hemma, lite tråkigt.. vad skall man göra? och min älskling kommer inte hem förrens klockan 23:00 som tidigast, om det inte blir senare. nåja, har börjat läsa boken dykaren som jag tänkte fördjupa mig i lite mera nu. ha en trevlig dag i värmen!

bjuder på min nya favoritlåt, gud vad bra den är! :o)



RSS 2.0