igår skålades det för julia

Igår firades julia och jag är väldigt nöjd med min kväll! Hon bjöd på mat och det var riktigt mysigt. Tack sötnos som fixade en bra kväll till oss, och jag hoppas du hade det trevligt för det var hela poängen med kvällen ♥

idag, så är det dock inte lika kul. för en gångs skull är jag bakis!! har inte varit bakis på en väldigt lång tid. så trött och seg förklarar hur jag mår idag. men det var det värt!


burr!

nu är det dags att kila ut och köpa tre julklappar till :) har redan varit ute idag, kallt..! och under snön döljer det sig små isfläckar, så snart hamnar man väl på rumpan också.  

skall hem idag! :) skall bli mysigt, var längesen nu. ska hem till syrran och pyssla om henne, och tar med mig en godispåse till dig hihi :)

kjell eriksson - ge mig jul



haha och så har han gått och gjort en låt! jävla ful låt men fan va han är rolig annars :)


julklappar är svårt!

har varit sjukanmäld ifrån skolan i två dagar nu, känns lite sådär. saknar mina pinglor! men börjar känna mig piggare nu och på torsdag skall jag vara taggad för både skola och fest! har dock inte bestämt födelsedagspresent till juliet, massa galna idéer bollas fram och tillbaka men får se! ;)

har fått högtalare till min älsklings data, äntligen! så nu skall det spelas muuuuusik :) har inte hänt så värst mycket idag, har varit lite på stan med mamma & pappa, och kollat julklappar med dom en kort stund. blev bara en kort stund för min kära syster har legat på sjukhuset i stort sett hela dagen, från 7-20. hu, tänker på dig! kommer hem imorgon och tar hand om dig ♥


minneslista för mig. julklappar kvar att handla, och vilka som är fixade.

Klara
♦ Mamma
♦ Pappa
♦ Syrran (jonna), halvt klar! handlat lite, men mer skall handlas!

Inte klara
♦ Min älskling. Skall fixa en liten julklapp, resten tar vi på mellandagsrean :)
♦ Brorsan (niklas), men vet vilken julklapp han ska få så skall bara gå och köpa.
♦ Sanna, men vet också vad hon skall få.
♦ Lille Vidar
♦ Linda syster & erik
♦ Bror (markus) & hans flickvän
♦ Daniels mamma & låtsas pappa, samt söte jacob
♦ och såklart, linda & julia! linda vet jag vad hon möjligtvis ska få,
  men inte riktigt med julia ;)


så, har jag möjligtvis glömt någon nu?



söndagar är inte de roligaste..

varit "fest" här hela helgen, rätt mysigt att bara ta det chilla med några personer, dricka och ha trevligt. och idag är det söndag, och det är alltid segt på söndagar. både jag och min älskling känner oss febriga och känns som det är dags att bli sjuk igen :( men men, vi får ta en dag i taget. och det är trots allt bara 2 och en halv dag kvar i skolan, ett jippi på det!

är taggad till julias födelsedags fest på torsdag!!!! :)

hjälp mi

jo! världens sötaste julia fyller år snart. några idéer på vad man kan ge i present? <3
för en present, det är hon värd :)

iiidolfinalen!

Blev inte hockey för min del ikväll, kände mig inte speciellt taggad för det. Strax kommer jerry hit och tittar idol finalen med mig hihi :o) har hejat på calle sen första början så heja heja! men trots allt, båda är värdiga vinnare. Men som sagt, ta det chill med jerry och förkröka lite, sen kommer grabbarna hem och då blir de förmodligen fest. :o)



bättre än så här blir det inte


....

jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli besviken denna gång

bra musik får mig alltid att bli på bättre humör, trots mitt värkande huvud :o)


jag kom faktiskt ingenstans med det här inlägget

prov, prov och prov.. det känns som att det är det enda vi gör i skolan just nu. mitt huvud samt mitt humör mår icke bra utav det! alla nysningar och hostningar gör det inte så mycket bättre heller :)

åkte bussen hem helt ensam idag, kändes lite trist utan mina kära vänner. hamnade i konstiga, irriterade tankar också. om vilka av mina vänner jag verkligen kunde lita på, och inte. det är lätt att få någon att säga "annie, jag finns alltid här för dig & du kan alltid prata med mig" t. ex, men det svåra är att veta vem som menar det och vem som snackar skit och egentligen inte bryr sig överhuvudtaget. kom egentligen inte fram till något, utan man bara vet, eller hoppas på skall vara ärlig. om någon har ljugit eller varit falsk för mig tidigare, så blir den personen automatiskt opålitlig än idag. jag vet inte varför jag kom och tänka på det här, kanska för att man börjar bli lite less på sitt umgänge man har, men ändå så är jag inte det. har många bra vänner, men det finns vissa man litar mer på och som är ens små "favoriter", även fast man inte gör någon för att det skall bli så.allt bara går fram och tillbaka i mina tankar just nu, så jag sätter punkt för det här nu innan allt blir för flummigt. :o)

RSS 2.0