snart är jag 18!

min räknare på bloggen går fel, fyller ju faktist 18 år om två dagar och inte en. blev en miss från min sida där :o) vet ni vad det bästa är att vara jag och fylla år? det är att jag har världens bästa mamma som gör världens godaste smörgåstårta, längtar mest efter torsdag just på grund av den haha :o) på torsdag blir den en liten fest i hemse iallafall, vet inte alls vilka som kommer dit men det blir väl en överraskning. kul skall jag ha det iallafall! :o) har gjort ett otroligt modigt presentköp till jonna. det blev två presenter till henne i år :o) är väldigt nervös om hennes tyckande!

nu skall jag snart tvätta, jippi! skulle hellre vilja vara ute och spela boll, fast håller på att bli förkyld så det är väl lika bra att avstå. ha en jättebra dag :o)

glad midsommar på er!

klockan börjar närma sig tolv och nu stack grabbarna iväg, inklusive min lille pojk. skulle skjussa två styckna till lye, lye av alla ställen! är lite orolig över att de skall köra vilse.. ;o) känns tråkigt att gå och lägga sig utan daniel, har varit många tillfällen de hänt nu med tanke på att han jobbar så sent på helgerna. och inte kan jag somna förrens han kommer hem heller, så typiskt är de! har iallafall tagit en ibumentin mot mensvärken som slog till från ingenstans. inom en halvtimme börjar den verka, och då hoppas jag verkligen att jag skulle kunna ligga och sova. tack gode gud för ibumentin! hur skulle man annars överleva? haha ;o)

imorgon är det midsommar, så himla överskattat får jag säga. hu vad tråkig jag lät haha! skall iallafall tillbringa min midsommar tillsammans med daniels familj ute i väskinde. god mat och kanske ett dopp i poolen :o) låter som en himla mysig kväll! nu skall jag försöka hitta något bra tv-program. puss och kram! jag hoppas er midsommar blir bra, och vad säger man. glad midsommar? :o)

svårt svårt..!

syrran tjatar om vad man önskar sig i födelsedagsprsent.. är ju så himla svårt! har inte haft något speciellt i tankarna som jag vill ha. ge förslag, vad kan man tänkas vilja ha i 18års present?

mysig dag!

tjoho! vilken jäkla kanon väder det varit idag :o) skönt! börjar kännas av att det är sommarlov nu. idag har inte hänt så mycket. varit på stan och tagit en glass med min absoluta favorit, julia ♥ hon skulle hitta bröllopspresent till sin bror så jag hakade på. efter en stund hittar vi den berömda karl också, så har vimsat runt på stan med två go'ingar idag! och måste tillägga att glassen var himla god, och billig! ;o)

nu stack min älskling iväg för att bada i hejdeby brottet, att bada är dock ingenting för mig så jag stannade hemma. kan lika bra passa på att städa litegrann och ta tag i tvätten. jippi :o) skall även försöka mig på att göra en rabarberkräm till min daniel, han är ju galen i det! får se om jag lyckas lika bra som kocken mamma!

skall nu lyssna på denna fina låt när jag tar mig an tvätten! ha det himla fint :o)


dags att börja ta tag i skrivandet igen.. :o)

nu har jag hört från många att det är dags för ett inlägg! får ta och skriva lite senare, för nu skall jag ut och kasta kubbilubb! :o) puss!

RSS 2.0