my little girl


host host!

tjoho! idag mår jag bra och det börjar gå mot bättringsvägen. vaknade upp förkyld för några dagar sen, och sen dess har det bara blivit värre. varit så himla förkyld, och haft en sån hosta att jag har kräkts. men som sagt, idag mår jag bra förutom min hosta.

är nervös över imorgon, för imorgon drar fotbollen igång igen och vi skall spela första matchen efter underhållet. som det ser ut just nu så har vi ingen avbytare, så har tusan skall jag orka en hel match med min hals och jag som knappt rört på mig hela sommaren?! nåja, vi har gjort det förut så varför skulle det inte gå nu :) meddelar om resultatet imorgon! förhoppningsvis blir det en vinst..!

nu skall jag försöka skaffa spotify. puss hej!

drömtydning

nu har mina mardrömmar blivit ännu värre, och inte för en enda gång slipper jag dom. tog en timmes sovstund nu, och inte ens då. så nu har jag kollat upp lite på internet om vad de betyder att bli jagad i sina drömmar. den här förklaringen fick jag:

Bli jagad
Att bli jagad – stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.
Att jaga själv – lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor.


hejdå sony ericsson!

nu skall jag äntligen säga adjö till skit ericsson och välkommna htc in till mitt liv. kommer förmodligen att ta ett tag innan jag lär mig hantera en ny främmande mobil, så jag lär sitta klistrad framför den. skulle ta 1-3 dagar för mobil att komma till lilla gotland, så snart begraver jag min gamla. SKÖNT!


hey soul sister

nu är det sverige - skottland, och det är zlatans match att glänsa och visa att han är tillbaka! andra halvlek börjar strax och det står 2-0, därav ett mål är gjort av min man. just det, zlatan är min!



en låt jag aldrig tröttnar på!


min lille ebba..

vila i frid min älskade ebba, min älskade fina katt! fick höra att jag var dum i huvudet för att jag inte grät när jag fick reda på att hon blivit överkörd, men man behöver dock inte gråta för att vara ledsen. & jag hatar att gråta.

men som sagt, vila i frid min lilla buse ♥

kubb vm var bättre än förväntat!

kubb vm var fyra helt underbara dagar! vi förlorade alla våra matcher, men vi vann två set så vi är nöjda med vår insats. vi ville vinna ett set för att vara nöjda, och det blev dubbelt upp. :o) fick höra mycket komplimanger om att jag var duktigt trots allt, och fick även höra att jag var den dominanta i laget, och att det var jag som hade rätt punkt slut. haha ;o) håller dock inte med! tycker bara att rätt skall va rätt, det är så jag är upptränad inom kubb haha!

kvällarna & festerna var kanon också! var lagom rund om fötterna varje kväll och träffade supertrevligt folk!! pratade med människor från sthlm, london och pratade även med två döva killar, en upplevelse får jag säga. först försökte jag med teckenspråk men gud vad svårt det är att förklara vad man menar, sen blev det en text chatt på min mobil.. :o) det är synd att man förmodligen aldrig kommer att träffa dessa trevliga människor igen. :/ too bad.

nu skall jag ta och vila lite. är fortfarande väldigt sliten efter kubb vm, men som tur va har jag bara mig själv att skylla på. sov ungefär 8 timmar under dessa dagar! ha det så bra <3

RSS 2.0