dukti dukti

idag känns det som jag har massor att göra, men det är väl dock inte så mycket. skall snart kila ner till lassarettet för att fixa tandställningen, skönt att det är fint väder för det blir en lång promenad dit. :) senare ikväll så är det även ett informationsmöte angående korplaget, skall bli kul att se vilka som skall vara med och få ett schema på matcherna.

har varit duktig idag och gjort klart min SWOT-analys. den blev 6 sidor lång, så känner mig väldigt nöjd trots allt. sen så är det väl dock innehållet som räknas iallafall. har även gjort klart en liten uppgift och skrivit vad en centralbank är mer specifikt. känner att jag inte längre har så mycket plugg som behöver göras, bara att läsa ett par kapitel och sen är jag färdig. om jag nu inte har glömt något.. :)

nu skall jag som sagt ut i det fina vädret! ha det fint :)

sweet home!

nu har jag varit hemma på gotland i ungefär en vecka, eller kanske längre? känns skönt, vill inte lämna denna ö på väldigt länge! kroppen och alla vanor har inte stabiliserats helt klokt ännu, och magen har inte börjat vant sig vid "vanlig mat". men det är väl sånt man får ta :) 

nu spenderar jag min kväll i kära lilla hemse eftersom grabbarna skulle lana hela helgen, och jag känner att jag inte passar in i den miljön. mamma och pappa är iväg på fest så ikväll är det bara jag och jonna :) mysigt att spendera tid med henne ensam! efter en misslyckad beställning på fenicia skall vi snart hugga in med dipp och chips! köpte choklad ansiktsmaskar i ryssland som jag och jonna har utforskat. känns väldigt lent och skönt i ansiktet nu :) tänkte till och med vara modig och bjuda på en väldigt otroligt söt snygg och vacker bild! (den hade stelnat, så att jag kunde faktist inte le! jag gjorde mitt bästa hihi.)

hoppas ni alla har en trevlig kväll!






RSS 2.0