hej sverige!

sitter pa ett bibliotek i kaliningrad centrum. vi landade har igar efter tvo dagar i riga! riga var en son fin och mysig stad. ville inte aka darifron faktist :( vi hittade en liten mysig pub som hette joy pub, alla var trevliga och det var bode god mat och god ol! vi bodde pa ett hotell som hade disco porrbelysning och so var det tre lotsas snoppar fastklistrade pa vaggen, hmm! haha :D lite mysko allt. sedan bodde vi soklart pa oversta vaningen och det var tio trappor med 12 steg i varje. vi raknade po det dar och vi gick ungefar i 2000 trappsteg i dom. annars var hotellet jattefrasch och mysigt!

idag ar vi i kaliningrad efter en 8-timmars busstur igar. det gick bra, lite trottsamt bara. vi passerade tullen och dar forverkligades fordomarna! ryssarna var horda och sog elaka ut... lite laskigt var det allt att vara dar. men det gick iallafall bra och vi kom in i landet :)

vi bor hos en tjej som heter olga och hon ar 23 ar. hon ar jattetrevlig och pratar bra svenska :) pappan pratar lite halvknackig engelska och mamman forstar vi inte alls. hon pratar inte med oss utan trycker i oss mat istallet.

nu far jag icke vara har landre so skriver mera nogon annan dag. moste ockso hem so inte varan ryska lilla mutti lite orolig. hej do!

Kommentarer
Postat av: Mosta

En massa tankar...

Va rädd om dig,Annie!

Kramar från Nenne o Sune.

2010-04-18 @ 18:42:35
Postat av: annie

jado, jag ar valdigt forsiktig av mig har borta :)

ar det bra med er? kram!

2010-04-20 @ 12:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0